VERSTOPPING

Douchekop DOUCHEPUTJE

Vaak is het ontstoppen van een verstopt doucheputje eenvoudig. Helaas komt het wel eens voor dat een verstopping wordt veroorzaakt door een diepliggend probleem met de afvoer, zoals een verstopping d.m.v. dop van een fles of beschadiging in het rioleringssysteem.

Gootsteen GOOTSTEEN

Ook dit kan diverse oorzaken hebben vet – eten en zeep resten. Wij kunnen ook gebruik van een rioolcamera’s. Hiermee sporen wij het probleem achter uw gootsteen verstopping op.

 REGENPIJP

Zit u regenpijp verstopt? Wij begrijpen dat u hiervoor een goedkope maar kwalitatieve oplossing zoekt. En wel snel, want een verstopte regenpijp zorgt al snel voor overlast of zelfs waterschade.

 LEIDINGEN

Heeft u last van verstopte leidingen? En u heeft last van stank, geluiden of andere vervelende problemen? Wij weten dat het snel oplossen van verstopte leidingen niet alleen prettiger is, maar ook verdere schade voorkomt.

 WC

Er zijn talloze oorzaken te bedenken voor uw verstopte wc. Wij ontdekken of uw verstopte wc het gevolg is van een simpele verstopping, of een ernstiger probleem zoals schade aan het rioleringssysteem.